Βρετανία: 6 στους 10 πολίτες έχουν μη ευνοϊκή άποψη για τον Μπόρις Τζόνσον

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: 6 στους 10 πολίτες έχουν μη ευνοϊκή άποψη για τον Μπόρις Τζόνσον
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ipsos, το 57% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι ο Τζόνσον είναι κακός πρωθυπουργός.

Έξι στους 10 πολίτες στη Βρετανία έχουν τώρα μη ευνοϊκή άποψη για τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ύστερα από τις αποκαλύψεις για πάρτι που έγιναν στην κατοικία του κατά τη διάρκεια των lockdowns για την COVID-19, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία δημοσκοπήσεων Ipsos Mori.

Η Ipsos ανακοίνωσε επίσης ότι το 57% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι ο Τζόνσον είναι κακός πρωθυπουργός, με το ποσοστό αυτό να αυξάνεται κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Ο υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ ήταν το μόνο υψηλόβαθμο μέλος της κυβέρνησης που είχε θετική καθαρή επίδοση όταν ρωτήθηκαν οι συμμετέχοντες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

Της Γάζας στο ΥΠΕΞ - Το ελληνικό καλοκαίρι της Κίμπερλι και το βιβλίο Τσίπρα

Στεγαστική κρίση: Πέφτουν στην αγορά ακίνητα από σχολάζουσες κληρονομιές - Προ των πυλών οι νέες ρυθμίσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider