ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φόρα στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011, ευτυχώς για την χώρα, το 2021 ούτε είναι, ούτε γίνεται 2011».

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που απαντάει στις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φόρα στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011. Δυστυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για τη χώρα, το 2021 ούτε είναι, ούτε γίνεται 2011. Φυσικά δεν περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις εν λόγω δηλώσεις που ο ίδιος ο αρχηγός του χειροκροτάει ενθουσιασμένος!»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ότι “θα τους διώξουμε και θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση” αναφερόμενος στη νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας τον Ελύτη για να προμοτάρει την χολερική-ρεβανσιστική λογική του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Τσίπρα στην πρώτη σειρά να τον χειροκροτάει. Στο ίδιο μοτίβο και η κ. Γεροβασίλη, η οποία αναπαράγει το αντίστοιχης λογικής σποτάκι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βέττας απειλεί ότι “έρχονται οι πέτρες”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φόρα στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011. Δυστυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για τη χώρα, το 2021 ούτε είναι, ούτε γίνεται 2011. Φυσικά δεν περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις εν λόγω δηλώσεις που ο ίδιος ο αρχηγός του χειροκροτάει ενθουσιασμένος!

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο περισσότερο ξεμένει από επιχειρήματα, τόσο περισσότερο θα μας το υπενθυμίζει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΝΔ: Διγλωσσία και ψέματα από τον ΣΥΡΙΖΑ - Θα διαψεύσει τον πρέσβη των ΗΠΑ;

ΣΥΡΙΖΑ για διόδια και δακτύλιο: Οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη αυτοσχεδιάζουν και αυτοεξευτελίζονται

gazzetta
gazzetta reader insider insider