Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην Συρεγγέλα, μετά από τη δολοφονία γυναίκας στη Λάρισα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην Συρεγγέλα, μετά από τη δολοφονία γυναίκας στη Λάρισα
«Έβδομη γυναικοκτονία σε επτά μήνες και κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν όχι μόνο να μην λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης, αλλά να μην μπορούν καν να κατανοήσουν ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση» σημειώνει η Κουμουνδούρου.

Επίθεση κατά της υφυπουργού Εργασίας, Μαρίας Συρεγγέλα και κατά της κυβέρνησης της ΝΔ σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγο της στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «έβδομη γυναικοκτονία σε επτά μήνες και κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν όχι μόνο να μην λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης, αλλά να μην μπορούν καν να κατανοήσουν ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση, ειδικά μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό των πολιτών.

Ακόμα περιμένουμε από χθες τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την υφυπουργό του, κα Συρεγγέλα, που αντί να πάρει θεσμικές πρωτοβουλίες είπε ότι η έξαρση αφορά μόνο σε καταγγελίες και ότι δεν έγινε και τίποτα γιατί στο Μεξικό οι γυναικοκτονίες είναι περισσότερες» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Λάρισα: Δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της, στη Σωτηρίτσα

gazzetta
gazzetta reader insider insider