Γ. Πατούλης για τα 3 χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι: Δεν ξεχνάμε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γ. Πατούλης για τα 3 χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι: Δεν ξεχνάμε
Ως καλύτερο φόρο τιμής, οφείλουμε όλοι να επικαιροποιούμε τη δέσμευσή μας, πως ούτε θα ξεχάσουμε, ούτε μένουμε άπραγοι», υπογραμμίζει ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι που στοίχισαν τη ζωή 102 συνανθρώπους μας.

«Όλα τα θύματα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και την καρδιά μας. Ωστόσο αυτό δεν αρκεί. Ως καλύτερο φόρο τιμής, οφείλουμε όλοι να επικαιροποιούμε τη δέσμευσή μας, πως ούτε θα ξεχάσουμε, ούτε μένουμε άπραγοι», υπογραμμίζει ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι που στοίχισαν τη ζωή 102 συνανθρώπους μας.

Στο μήνυμα του επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής με συνεχείς παρεμβάσεις και σχέδιο θωρακίζει την περιοχή, «ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία» και με στοχευμένες δράσεις στηρίζονται οι πληγέντες, για να επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή.

«Αυτοδιοίκηση και κεντρική διοίκηση θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε και να συμβάλουμε στη θεραπεία των πληγών των κατοίκων της περιοχής. Στόχος είναι μέσα από την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουμε στη διάθεση μας, να συμβάλλουμε έμπρακτα στην υποστήριξη των πληγέντων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες», σημειώνει ο περιφερειάρχης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider