Στην Ελλάδα την Πέμπτη ο Μ. Σχοινάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Ελλάδα την Πέμπτη ο Μ. Σχοινάς
Την Ελλάδα θα επισκεφθεί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Την Ελλάδα θα επισκεφθεί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς την Πέμπτη και την Παρασκευή, 8 και 9 Ιουλίου.

Την Πέμπτη, ο κ. Σχοινάς θα συμμετάσχει σε συζήτηση για την συνεργασία στον κόσμο μετά την πανδημία, τις προτεραιότητες της ΕΕ αλλά και τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας (Bundestag) Wolfgang Schäuble και τον Καθηγητή του Stanford, διανοητή και Πολιτικό Επιστήμονα Francis Fukuyama. Ο διάλογος θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 25ης Συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης με την Κυβέρνηση της Ελλάδας την οποία διοργανώνει το περιοδικό «Τhe Economist» με θέμα «Από την κοινωνική αποστασιοποίηση στην κοινωνική αλληλεγγύη».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα λάβει μέρος στην παρουσίαση του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας «ERASMUS+ 2021-2027» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μαζί με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα συζητήσει με νέους, δικαιούχους αλλά και συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Την Παρασκευή ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Κοσόβου, κ. Albin Kurti και τον Εκτελεστικό Διευθυντή του American Jewish Committee (AJC), David Harris.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider