Η Λετονία απαγόρευσε τις πτήσεις στις λευκορωσικές αεροπορικές εταιρείες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Λετονία απαγόρευσε τις πτήσεις στις λευκορωσικές αεροπορικές εταιρείες
Η Ρίγα κάλεσε όλα τα αεροσκάφη που προσγειώνονται ή απογειώνονται από τα αεροδρόμιά της να αποφεύγουν τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας.

Η κυβέρνηση της Λετονίας απαγόρευσε στις αεροπορικές εταιρείες της Λευκορωσίας να εισέρχονται στον εναέριο χώρο της και κάλεσε όλα τα αεροσκάφη που προσγειώνονται ή απογειώνονται από τα αεροδρόμιά της να αποφεύγουν τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών.

"Οι κανονισμοί δεν έχουν χρονικό ορίζοντα. Μπορούν να αναθεωρηθούν όσο βελτιώνεται η κατάσταση ασφαλείας", είπε η εκπρόσωπος Μπάιμπα Γκούλμπε.

Η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση αυτή αργά το βράδυ της Τρίτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δεν έχουν λεφτά για ενεργειακές ανακαινίσεις οι Έλληνες - Το κόστος «μπλοκάρει» την εξοικονόμηση

«Πυρετός» αιτήσεων για το Fuel Pass III: Πάνω από 1 εκατ. οι δικαιούχοι - Πότε πιστώνονται τα χρήματα

Με ελληνικό DNA το μπέρμπον των Peaky Blinders

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider