ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση του γγ Τουρισμού

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση του γγ Τουρισμού
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Μετά την κυνική παραδοχή του γενικού γραμματέα Τουρισμού ότι δεν διαθέτει αναγνωρισμένο πτυχίο, όπως προβλέπει η νομοθεσία, περιμένουμε από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να μας εξηγήσει πόσο άριστες είναι οι επιλογές του στο "επιτελικό" κράτος, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την αποπομπή του γενικού γραμματέα Τουρισμού ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά την κυνική παραδοχή του γενικού γραμματέα Τουρισμού ότι δεν διαθέτει αναγνωρισμένο πτυχίο, όπως προβλέπει η νομοθεσία, περιμένουμε από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να μας εξηγήσει πόσο άριστες είναι οι επιλογές του στο "επιτελικό" κράτος. Αφού πρώτα, φυσικά, ζητήσει την παραίτησή του κ. Λούλη, κάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει ήδη από τότε που αποκαλύφθηκε ότι υμνούσε τη Χούντα των συνταγματαρχών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η δημογραφική συρρίκνωση «ροκανίζει» τα τετραγωνικά των ακινήτων - Γιατί οι Έλληνες προτιμούν μικρότερα σπίτια

Στο 2027 η εκλογική βελόνα Μητσοτάκη - Οι «φυτευτοί» στα αποκαλυπτήρια του «κόμματος Καρυστιανού» - Τα νεύρα στο ΠΑΣΟΚ με την Άννα

Στεγαστική κρίση: Τα μοντέλα Ισπανίας, Ιρλανδίας και Κροατίας δείχνουν τον δρόμο

Φόρτωση BOLM...
reader insider