Κικίλιας: Η ασφάλεια του πολίτη προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κικίλιας: Η ασφάλεια του πολίτη προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο κ Κικίλιας αναφέρθηκε στο αγαθό της τάξης και της ασφάλειας.

«Η ασφάλεια - προστασία του πολίτη είναι πρώτη προτεραιότητα της νέας διακυβέρνησης αν ο πολίτης εμπιστευτεί και ψηφίσει την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα της ΝΔ στη Θεσσαλονίκης.

Ο κ Κικίλιας αναφέρθηκε στο αγαθό της τάξης και της ασφάλειας ,τονίζοντας «πως δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατία χωρίς ελευθερία και δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία χωρίς ασφάλεια».

Ο κ Κικίλιας αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των 55.000 ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ επισημαίνοντας πως «όλοι εμείς πάμε κι ερχόμαστε κάθε μέρα στην δουλειά μας με ασφάλεια αυτοί οι άνθρωποι πάνε το πρωί στην δουλειά τους και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν, για να φυλάγουν και να προστατεύουν εμάς».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός για Όλους: Ανοίγουν οι αιτήσεις για voucher έως 600 ευρώ

Μετά τις φορολογικές δηλώσεις έρχονται οι διασταυρώσεις - Ποιοι κωδικοί ελέγχονται

Το βάρος στις αποζημιώσεις - Η πόρτα της Δόμνας στον Μακάριο - Τα... depon στο κόμμα Καρυστιανού

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider