Επίσκεψη Χατζηδάκη στη Νέα Ιωνία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίσκεψη Χατζηδάκη στη Νέα Ιωνία
Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης. Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα έγινε η συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου όπου συζητήθηκαν όλα τα εκκρεμή θέματα χρηματοδότησης του Δήμου για την επανεκκίνηση των έργων που δεν υλοποίησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Στ. Κοντοστέργιος και Ανθρωπίνων Πόρων Ελ. Γεωργιάδου καθώς και οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Εμπορίου και Τοπικής Ανάπτυξης Γ. Τσιακαλάκης και Φιλοζωικής Πολιτικής Νικ. Αργυρόπουλος. Στη συνέχεια ο κ. Μανούρης και ο κ. Χατζηδάκης περπάτησαν μαζί στο εμπορικό κέντρο του Δήμου όπου συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες για τα θέματα που τους απασχολούν.

Κοινή διαπίστωση ότι χρειάζονται άμεσες λύσεις και πως πρέπει να ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης, βελτίωσης της προσβασιμότητας αλλά και η κατασκευή του υπόγειου παρκινγκ που τόσο ανάγκη έχει το εμπορικό κέντρο. Ο Υπουργός με την επίσκεψη του απέδειξε έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την εξεύρεση των πόρων που χρειάζονται ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος ώστε να αρχίσει να βελτιώνεται η εικόνα της πόλης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χατζηδάκης: «Πακέτα» ακινήτων του Δημοσίου σε διαγωνισμούς αξιοποίησης

Χατζηδάκης: Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες

Χατζηδάκης: Θέτουμε τις βάσεις για τη Θεσσαλία της επόμενης ημέρας - Οι οκτώ παρεμβάσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider