ΟΔΔΗΧ: Το πρόγραμμα των δημοπρασιών ομολόγων για το β' εξάμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΔΔΗΧ: Το πρόγραμμα των δημοπρασιών ομολόγων για το β' εξάμηνο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το πρόγραμμα των δημοπρασιών ομολόγων για το β' εξάμηνο του 2023 ανακοίνωσε ο ΟΔΔΗΧ. 

Τέσσερις δημοπρασίες Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου θα πραγματοποιηθούν ως τα τέλη του 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΔΔΗΧ, δημοσιοποιώντας το πρόγραμμα των δημοπρασιών ομολόγων για το β' εξάμηνο του 2023.

Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ, το πρόγραμμα δημοπρασιών Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (ΟΕΔ) αποτελεί μέρος της εκδοτικής δραστηριότητας του Ελληνικού Δημοσίου για το έτος 2023, ενώ παράλληλα στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργίας της δευτερογενούς αγοράς των ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, θα ανακοινώνει την τελική απόφασή του αναφορικά με (i) τη διενέργεια της προγραμματισμένης δημοπρασίας (ii) το ISIN των εκδόσεων ΟΕΔ που θα δημοπρατηθούν και (iii) το ύψος των δημοπρατούμενων ποσών, μία ημέρα πριν από την ημερομηνία εκάστης δημοπρασίας, λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική πληροφόρηση από την ομάδα των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΜΙΔΑ - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν πάνω από 7 εκατ. φορολογούμενοι

Τροχάδην για τις 72 δόσεις - Υβριδικά... μερεμέτια - Συμφωνίες και νέα υψηλά για τη ΔΕΗ

Γαλάζιες περιοδείες με.. τσίπουρα - Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ για περισσότερα δωρεάν - Τα μπλόκα του Τσίπρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider