Το «μυστικό» του CEO της Target: Τρώω και κοιμάμαι σαν παίζω στο US Open ή στο Super Bowl

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το «μυστικό» του CEO της Target: Τρώω και κοιμάμαι σαν παίζω στο US Open ή στο Super Bowl
Το κλειδί για την επιτυχία σύμφωνα με τον CEO και πρόεδρο της Target, Μπράιαν Κορνέλ.

Ο CEO και πρόεδρος της Target, Μπράιαν Κορνέλ δίνει τις δικές συμβουλές του για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών επιδόσεων στην καθημερινότητα και σε ένα εργασιακό περιβάλλον που απαιτεί εγρήγορση.

«Να κοιμάστε και να τρώτε όπως ακριβώς θα κάνατε αν παίζετε στο U.S. Open ή στο Super Bowl. Είναι το βράδυ πριν το παιχνίδι. Πάω να πάρω ένα καλό γεύμα. Πάω να ξεκουραστώ. Θα εμφανιστώ στα καλύτερά μου το πρωί», ανέφερε ο επιτυχημένος άνδρας σε ένα επεισόδιο του podcast «How Leaders Lead with David Novak».

Ο 64χρονος είναι επικεφαλής της Target από το 2014, οδηγώντας την εταιρία σε μια ταχύτατη επέκταση στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου ενώ τα κέρδη της αυξήθηκαν και επί της πανδημίας της Covid-19.

Το 2021, τα ετήσια έσοδα της Target έφτασαν τα 106 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση άνω του 35% τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος αναγνώρισε ότι συνήθιζε να πέφτει «θύμα» κάποιων αρκετά κοινών επιβλαβών συνηθειών όπως το να πηγαίνει στη δουλειά με λίγο ύπνο, να πίνει πολύ καφέ και να «σκιπάρει» γεύματα αλλά και να μην αφιερώνει χρόνο μετά τη δουλειά για άσκηση ή χαλάρωση.

«Οι χώροι εργασίας μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια κουλτούρα όπου αυτές οι ανθυγιεινές συνήθειες αισθάνονται απολύτως φυσιολογικές. Αλλά είναι επιζήμιες μακροπρόθεσμα για την υγεία σας και μπορούν να βλάψουν την ποιότητα της εργασίας σας» τόνισε προσθέτοντας πως μία έρευνα έδειξε πως η έλλειψη ύπνου μεταξύ των εργαζομένων επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα στη λήψη αποφάσεων, τη δημιουργικότητα, την προσαρμοστικότητα και πολλά άλλα.

«Οι εργαζόμενοι είναι κουρασμένοι, είναι εξαντλημένοι, δεν έχουν φάει και δεν μπορείς να περιμένεις να αποδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», συμπλήρωσε.

Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα και έμαθε μεταξύ άλλων να τρώει πλήρη και θρεπτικά γεύματα, να εντάσσει κάποιο είδος άσκησης στην ημέρα και να κοιμάται σωστά, συνήθως οκτώ ώρες, όπως κάνουν πολλοί επαγγελματίες αθλητές, μεγιστοποιώντας έτσι την ενέργειά του καθημερινά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Διοικητής BoE για πληθωρισμό: Αν χρειαστεί θα αυξήσουμε τα επιτόκια για να πετύχουμε τον στόχο

Goldman Sachs: Μειώνει τις προοπτικές αύξησης των επιτοκίων της ΕΚΤ τον Δεκέμβριο

Νάγκελ: Αρκετές αυξήσεις επιτοκίων από ΕΚΤ - Να μην εγκαταλειφθεί η μάχη για τον πληθωρισμό

gazzetta
gazzetta reader insider insider