Βρετανία: Νέες κυρώσεις στη Λευκορωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Νέες κυρώσεις στη Λευκορωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία
Η Βρετανία θα απαγορεύσει σε περισσότερες εταιρείες από τη Λευκορωσία να εκδίδουν χρέος στην αγορά του Λονδίνου.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα νέα μέτρα κατά της Λευκορωσίας, στο πλαίσιο των κυρώσεων του Λονδίνου κατά του Μινσκ για τη στήριξη της βαλτικής χώρας στη Ρωσία, εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το Reuters, τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν απαγορεύσεις σε εξαγωγές και εισαγωγές αγαθών και προϊόντων από και προς τη Λευκορωσία, αξίας 60 εκατ. στερλινών.

Οι κυρώσεις περιλαμβάνουν απαγορεύσει σε προϊόντα επεξεργασίας πετρελαίου, προηγμένα τεχνολογικά αγαθά και πολυτελή προϊόντα.

Ακόμα, η Βρετανία θα απαγορεύσει σε περισσότερες εταιρείες από τη Λευκορωσία να εκδίδουν χρέος στην αγορά του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Καύσιμα: Το ράλι του πετρελαίου «ροκανίζει» Fuel Pass και επιδότηση στο ντίζελ

Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή δώρου Πάσχα

Ο Τραμπ προκαλεί νευρική κρίση στις αγορές

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider