ΕΕ: Η Κομισιόν θέλει δέσμευση από τις ΗΠΑ για προμήθεια LNG τους επόμενους δύο χειμώνες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΕ: Η Κομισιόν θέλει δέσμευση από τις ΗΠΑ για προμήθεια LNG τους επόμενους δύο χειμώνες
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ζητήσει από τις ΗΠΑ να δεσμευτεί για τις παραδόσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την αγορά της ΕΕ για τους επόμενους 2 χειμώνες, ανέφερε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Εν όψει της συνάντησης που θα έχει με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, η κ. φον ντερ Λάιεν σημείωσε πως «αύριο θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο Μπάιντεν την προτεραιοποίηση των παραδόσεων LNG από τις ΗΠΑ προς την ΕΕ για τους επόμενους μήνες».

«Θέλουμε να έχουμε δέσμευση από τις ΗΠΑ για επιπλέον παραδόσεις εν όψει των επόμενων δύο χειμώνων» υποστήριξε η Γερμανίδα αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εξοχική κατοικία: Ποιο ελληνικό νησί αποτελεί την top επιλογή για «ξένα πορτοφόλια»

Η πλώρη της ΝΔ για το 30% - Γιατί «φτιάχνουν κλίμα» οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Ο καλλίφωνος του ΠΑΣΟΚ

Δεν «αρέσει» πια η ελληνική επαρχία

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider