Σήμερα η ψηφοφορία για τις 120 δόσεις στη Βουλή - Δείτε LIVE

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σήμερα η ψηφοφορία για τις 120 δόσεις στη Βουλή - Δείτε LIVE
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα στη Βουλή η συνεδρίαση για τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να ολοκληρωθεί η συζήτηση για τις 120 δόσεις, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για τρίτη ημέρα στη βουλή, με τη ψηφοφορία για το σχέδιο νόμου.

Πρόκειται για το νομοσχέδιο «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α' βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις» που προβλέπει τη ρύθμιση οφειλών έως και σε 120 δόσεις.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του νόμου για τις ρυθμίσεις οφειλών στο Δημόσιο σε έως 120 δόσεις σε ΦΕΚ, πιθανότατα μετά τις 20 Μαΐου, αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις από την Ολομέλεια της Βουλής:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

CNN: Χάθηκε αμερικανικό drone αξίας 240 εκατ. ευρώ στον Περσικό Κόλπο - Υπάρχουν μόνο 20

Voucher 300 ευρώ για τις καλοκαιρινές διακοπές των νέων

Καθυστερήσεις έως και 3 ώρες σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Νέο σύστημα που επηρεάζει και την Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider