Κλείστε τις διακοπές σας με κάρτα και… Καλά Χριστούγεννα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλείστε τις διακοπές σας με κάρτα και… Καλά Χριστούγεννα

Ο υδράργυρος πέφτει επικίνδυνα, τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει δειλά την εμφάνισή τους στα βουνά και τα Χριστούγεννα απέχουν μόνο 50 μέρες.

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να προγραμματίσουν τις διακοπές τους όσοι είναι αρκετά προνοητικοί και θέλουν να προλάβουν προσφορές και καλές τιμές.

Οι τράπεζες παρέχουν τη δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών και προγράμματα επιβράβευσης για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες:

Alpha Bank: Πετάξτε με Aegean και απογειώστε τους πόντους σας

Μοναδικές προσφορές και επιστροφές μέσω πόντων απολαμβάνουν όσοι αγοράζουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια με την Aegean με τις κάρτες της Alpha Bank και συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus.

Τώρα μπορούν να εξαργυρώνουν τους Bonus πόντους τους για την αγορά εισιτηρίων στο δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, απλά και γρήγορα, χρησιμοποιώντας την ειδική online εφαρμογή. Για κάθε 1 ευρώ αξίας εισιτηρίου αποκτούν 4 πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαγοράσουν σε επόμενα ταξίδια τους.

Eurobank: Βρείτε το ξενοδοχείο των ονείρων σας

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή της Eurobank περιλαμβάνει ένα ειδικό πρόγραμμα, το €πιστροφή Hotels και επιστρέφει στους χρήστες των καρτών της έως και 20% σε ευρώ σε περισσότερα από 600 ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός των χριστουγεννιάτικων διακοπών, οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να κερδίσουν πραγματικά ευρώ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να διαλέξουν ένα από τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να πληρώσουν με κάρτα Eurobank, να συγκεντρώσουν ευρώ και τα εξαργυρώσουν τα στο επόμενο ταξίδι ή σε αγορές σε οποιαδήποτε από τις 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Κερδίστε yellows κάνοντας κράτηση στο Booking.com

Μια νέα συνεργασία προς όφελος των πελατών της έχει συνάψει η Τράπεζα Πειραιώς, με το παγκόσμιο δίκτυο καταλυμάτων Booking.com. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow σε συνεργασία με τη Booking, δημιούργησαν το www.yellowholidays.gr, για να κάνουν οι πελάτες της τράπεζας εύκολα και γρήγορα τις κρατήσεις τους και ταυτόχρονα να κερδίζουν yellows.

Η Booking.com σας ανοίγει έναν κόσμο προορισμών με απίστευτα καταλύματα που μπορούν να εξερευνήσουν οι χρήστες των καρτών –από οικογενειακά B&B έως πολυτελή θέρετρα 5 αστέρων, από διαμερίσματα έως ενοικιαζόμενα καταλύματα και από ιγκλού μέχρι αποδράσεις στο βουνό. Τα Μέλη του yellow έχουν πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών της booking.com και επιπλέον κερδίζουν x10 yellows για κάθε 1 ευρώ κράτησης.

Αναθέστε τις διακοπές σας στους ειδικούς και… go4More

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας που ετοιμάζονται για διακοπές είναι να επιλέξουν τον προορισμό. Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν τα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της ΕΤΕ.

Για κάθε ευρώ αγοράς του πακέτου διακοπών, οι πελάτες της τράπεζας κερδίζουν 4 πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε κάποια άλλη από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider