Αιτήσεις για 46 άμεσες προσλήψεις μονίμων στο ΕΚΑΒ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αιτήσεις για 46 άμεσες προσλήψεις μονίμων στο ΕΚΑΒ
Οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν στον κλάδο ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, θα  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως οδηγοί - συνοδηγοί ασθενοφόρων οχημάτων και άλλων κινητών μονάδων παροχής επείγουσας ιατρικής φροντίδας.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 2Κ/2020 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 46 μονίμων υπαλλήλων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).

Οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν στον κλάδο ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως οδηγοί - συνοδηγοί ασθενοφόρων οχημάτων και άλλων κινητών μονάδων παροχής επείγουσας ιατρικής φροντίδας, ως μεταφορείς ασθενών (τραυματιοφορείς) και ως τηλεφωνητές και γραφείς για την εξυπηρέτηση της τηλεφωνικής και ασύρματης επικοινωνίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 14 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Συστάσεις προς τους υποψηφίους

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider