Η ισχυρότερη δόνηση σημειώθηκε στις 11:05 και είχε μέγεθος 4,6 Ρίχτερ, με επίκεντρο 10 χλμ. ΒΒΑ της Αγίας Κυριακής Ιωαννίνων.
Τρεις σεισμοί σε διάστημα μικρότερο της μίας ώρας σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Ιωαννίνων.
Η ισχυρότερη δόνηση σημειώθηκε στις 11:05 και είχε μέγεθος 4,6 Ρίχτερ, με επίκεντρο 10 χλμ. ΒΒΑ της Αγίας Κυριακής Ιωαννίνων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ακολούθησε νέα δόνηση στις 11:40 με μέγεθος 4,5 Ρίχτερ, ενώ στις 11:50 σημειώθηκε και τρίτη δόνηση με μέγεθος 4,0 στην κλίμακα Ρίχτερ και επίκεντρο 11 χλμ. ΒΒΑ της Αγίας Κυριακής Ιωαννίνων. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 322 χλμ. ΒΔ των Αθηνών.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ