Απαλαγάκη: Οι τράπεζες θα παραμείνουν ανοιχτές, με αυστηρή τήρηση των μέτρων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απαλαγάκη: Οι τράπεζες θα παραμείνουν ανοιχτές, με αυστηρή τήρηση των μέτρων
«Δεν δικαιολογείται η εικόνα με τις ουρές. Οι ουρές αδικούν το υψηλό επίπεδο που διαθέτει η χώρα, είτε σε επίπεδο κυβέρνησης, είτε σε επίπεδο τραπεζών», τόνισε η γενική γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Μήνυμα προς τους πολίτες να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας απηύθυνε η Γενική γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Χαρά Απαλαγάκη.

Με αφορμή τις μεγάλες ουρές που παρατηρήθηκαν στις τράπεζες της χώρας το πρωί της Τρίτης, η κυρία Απαλαγάκη δήλωσε πως «δεν δικαιολογείται η εικόνα με τις ουρές. Οι ουρές αδικούν το υψηλό επίπεδο που διαθέτει η χώρα, είτε σε επίπεδο κυβέρνησης, είτε σε επίπεδο τραπεζών».

Οι τράπεζες θα παραμείνουν ανοικτές

Όπως σημείωσε, έχουν λάβει μέτρα οι τράπεζες από την πρώτη στιγμή. «Οι τράπεζες θα παραμείνουν ανοικτές, δεν υπάρχει περιορισμός, αλλά με αυστηρή τήρηση των μέτρων», διεμήνυσε. «Με αυστηρή προσήλωση πρέπει να ακολουθούμε τα μέτρα όλοι», πρόσθεσε.

«Χρειαζόμαστε πειθαρχημένη ελευθερία. Όλα μπορούν να γίνουν με κάρτα πλέον», ανέφερε για να επαναλάβει πως «είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε, αλλά με ασφάλεια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider