Η Χριστίνα Θεοφιλίδη παίρνει τη θέση της Τζάκου στην Εθνική

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Χριστίνα Θεοφιλίδη παίρνει τη θέση της Τζάκου στην Εθνική
Η κ. Θεοφιλίδη βρίσκεται στο δυναμικό της Eurobank τα τελευταία 21 χρόνια και κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση της γενικής διευθύντριας Προϊόντων Retail Banking.

Η Χριστίνα Θεοφιλίδη, γενική διευθύντρια Προϊόντων Retail Banking της Eurobank παίρνει τη θέση της Νέλλης Τζάκου στην Εθνική Τράπεζα ως Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του insider.gr.

Η κ. Θεοφιλίδη βρίσκεται στο δυναμικό της Eurobank τα τελευταία 21 χρόνια, ξεκινώντας ως εμπορική διευθύντρια στη Διεύθυνση Καρτών και διαγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία που την οδήγησε στην τρέχουσα θέση.

Ταυτόχρονα, είναι μέλος στη Διοικητική Επιτροπή του Ομίλου Eurobank, μέλος ΔΣ της Eurobank Bulgaria και Μέλος στο ΔΣ της ERB Retail Services IFN.

Σημειώνεται ότι η κ. Νέλλη Τζάκου απομακρύνθηκε στις 2 Νοεμβρίου από το δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας στον απόηχο της υπόθεσης Παπαευαγγέλου με τη χρήση POS για την πώληση ακινήτων στην Κίνα σε παραβίαση των capital controls.

Πηγές με γνώση των διαδικασιών της τράπεζας ανέφεραν ότι δεν υπήρχε κάποιο στέλεχος της ΕΤΕ που να διαθέτει την επάρκεια της κ. Τζάκου για τη συγκεκριμένη θέση. Ως εκ τούτου, αναμενόταν ότι το κενό θα καλυφθεί με μεταγραφή από τον ανταγωνισμό.

Αναλυτικά, η διαδρομή της κ. Θεοφιλίδη στη Eurobank ήταν η εξής:

  • Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Eurobank Υπηρεσίες Προώθησης και Διαχείρισης Προϊόντων Καταναλωτικής και Στεγαστικής Πίστης ΑΕ
  • Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Προβληματικών Δανείων Ιδιωτών (Ιούλιος 2014 – Σεπτέμβριος 2016)
  • Γενική Διευθύντρια, Επικεφαλής της Eurobank Household Lending ΑΕ (Αύγουστος 2013 – Ιούλιος 2014)
  • Γενική Διευθύντρια Risk της Eurobank Household Lending ΑΕ (Μάιος 2012 – Ιούλιος 2013)
  • Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Διεθνών Δραστηριοτήτων της Eurobank Household Lending ΑΕ (Απρίλιος 2010 – Απρίλιος 2012)
  • Διευθύντρια Διεθνών Δραστηριοτήτων της Eurobank Cards ΑΕ (2003-2010)
  • Εμπορική Διευθύντρια της Eurobank Cards ΑΕ (Ιανουάριος 1997 – Σεπτέμβριος 2003)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider