Στις 15 Φεβρουαρίου ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στην το νέο Αθηναϊκό ξενοδοχείο Heritage Hill σύμφωνα με ανακοίνωση της SWOT | Hospitality Management Company, η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση του.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 61, σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό του μετρό Συγγρού – Φίξ, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τη Στέγη Γραμμάτων & Τέχνων , το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, αλλά και το μουσείο της Ακρόπολης.

Το νέο ξενοδοχείο πόλης είναι 4 αστέρων και διαθέτει 35 δωμάτια υψηλής αισθητικής και μία πολυτελή Lifestyle Suite με υδρομασάζ και μοναδική θέα στην Ακρόπολη. Η τιμή του απλού δωματίου ξεκινά από 60 περίπου ευρώ ενώ η διανυκτέρευση στη Lifestyle Suite κυμαίνεται στα 185 ευρώ. 

Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο γυμναστήριο για την καθημερινή άσκηση των επισκεπτών, με ένα bar / restaurant το οποίο βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου αλλά και με μια αίθουσα συσκέψεων χωρητικότητας 16 ατόμων η οποία προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό και υποστήριξη. Ο συγκεκριμένος χώρος θα φιλοξενεί επίσης σεμινάρια winetasting και wine pairing, από επαγγελματίες του χώρου, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία φιλοξενίας.

Με σκοπό τη σύνδεση με την ιστορικότητα της περιοχής και του εργοστασίου της μπύρας Φιξ το ξενοδοχείο, προσφέρει παραδοσιακά πιάτα ημέρας και μενού κρύων πιάτων, ειδικά σχεδιασμένα, συνδυάζοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσεων με ποικιλίες μπύρας από όλη την Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόεδρος της SWOT είναι ο Γιώργος Κωνσταντινίδης ενώ Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας έχει αναλάβει ο Στέλιος Κουτσιβίτης, ο μέχρι πρότινος CEO της «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ», της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Αστέρα Βουλιαγμένης και παλαιότερα CEO στη «Y. Daskalantonkis Group» (όμιλος εταιρειών Γιάννη & Τίνας Δασκαλαντωνάκη). Επίσης ο κ. Κουτσιβίτης συμμετέχει και μετοχικά (Managing Partner) στην εταιρεία.