Τα Black Weekends στα πρότυπα της Black Friday λανσάρουν για τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να αυξήσουν τις κρατήσεις μετά τις γιορτές.  

«Όταν όλοι έχουν Black Friday, τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν όχι ένα, αλλά δύο Black Weekends», αναφέρει η ανακοίνωση για την καμπάνια της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΕΞΘ, Ανδρέας Μανδρίνος, επισημαίνει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ πως «οι ξενοδόχοι κάνουν την αρχή για να τονώσουν τον χαμηλότερο σε πληρότητα για τα ξενοδοχεία της πόλης μήνα. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου είναι από τα χειρότερα του χρόνου σε ό,τι αφορά τις διανυκτερεύσεις».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι αφορά σε μια δράση η οποία έχει σκοπό να λειτουργήσει συνδυαστικά και με την αγορά, καθώς διανύουμε περίοδο εκπτώσεων. «Σκοπός των συγκεκριμένων δράσεων είναι να συνδράμουμε στην αύξηση τουριστών και επισκεπτών και να έχουμε τουρισμό όλο το χρόνο», σημείωσε.

Οι κρατήσεις αφορούν στις ημερομηνίες: από 17/01 έως 20/01 και από 24/01 έως 27/01. Σημειώνεται επίσης ότι οι εκπτώσεις των ξενοδόχων αρχίζουν από 30% και φτάνουν έως 60%.

«Το κάθε ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα προσφορών σε πραγματικά προνομιακές τιμές, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σκοπός των ξενοδοχείων δεν είναι μόνο να παρέχουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, αλλά και να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο με μοναδικές εμπειρίες, όπως spa treatments, γαστρονομικά events και μονοήμερες αποδράσεις σε συνεργασία με την εταιρεία Ammon Express», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων.