Την υπογραφή συμφωνίας διασύνδεσής της με την Qatar Airways, με άμεση εφαρμογή, ανακοίνωσε η Sky Express. Η συμφωνία μεταξύ των δύο αερομεταφορέων θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες εκτός Ελλάδας να ταξιδεύουν απρόσκοπτα μεταξύ Ελλάδας και Ντόχα και στη συνέχεια σε προορισμούς της Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αυστραλασίας.

Με αυτόν τον τρόπο η  Qatar Airways προσθέτει 24 νέους ελληνικούς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα και πολλούς άλλους από το δίκτυο της Sky Express.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways Group, Akbar Al Baker, δήλωσε πως η συγκεκριμένη συμφωνία «αυξάνει σημαντικά την ικανότητά μας να συνδέουμε τους επιβάτες μας με μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς τουριστικούς προορισμούς κι ενισχύει την αδιαμφισβήτητη δέσμευσή μας να στηρίξουμε την εθνική τουριστική βιομηχανία».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sky ExpressΘεόδωρος Κροκίδας, σημείωσε πως «η νέα συμφωνία διασύνδεσης αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στη διαρκή ανάπτυξη της Sky Express, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επιβάτες της Qatar Airways μια πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο προορισμών μας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε νέες εμπορικές ευκαιρίες, διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές των επιβατών σε προορισμούς».