Στο νησί της Σίφνου επεκτείνεται η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων κι ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels, με την προσθήκη του boutique hotel Patriarca στο χαρτοφυλάκιό της.

Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην «καρδιά» της Απολλωνίας, της χώρας της Σίφνου, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, προσφέροντας προνομιακή πρόσβαση στα πανέμορφα και γραφικά σοκάκια της πόλης.

Πιστό στη φιλοσοφία των Aria Hotels, που «παντρεύουν» την φιλοξενία με την παράδοση, το ιστορικό κτήριο που στεγάζει το Patriarca αποτελεί ορόσημο για το νησί. Χτισμένο το 1650, αποτέλεσε κατοικία του μετέπειτα Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγορίου του Ζ’ (1923-1924).

Ακολουθώντας το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στυλ των Κυκλάδων, με το λευκό χρώμα και τις καθαρές γραμμές, αλλά και διανθισμένο με έντονες χρωματικές πινελιές, το Patriarca υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στον σύγχρονο ταξιδιώτη, ο οποίος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 6 δωμάτια με κοινόχρηστη πισίνα, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και βεράντες. 

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Aria Hotels είναι μια αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών του ομίλου Libra, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα - Κουκάκι), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά -  Ηράκλειο - Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο –  Μύκονο – Σαντορίνη –  Σέριφο - Σίφνο), στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος).

Πρόσφατα μάλιστα τα Aria Hotels επεκτάθηκαν στην Ισπανία δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα διάσταση αυθεντικής φιλοξενίας και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας.