Στην τελική ευθεία η παραγωγή του οικονομικού iPhone

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην τελική ευθεία η παραγωγή του οικονομικού iPhone
Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Apple θα παρουσιάσει σύντομα μια νέα σειρά LCD iPhone, η οποία θα φέρει το όνομα SE2 ή iPhone 9.

Στην τελική φάση της παραγωγής φαίνεται να μπαίνει το «iPhone των φτωχών», το οικονομικό μοντέλο που φημολογείται ότι ετοιμάζει η εταιρεία για να παρουσιαστεί μέσα στην Άνοιξη.

Σύμφωνα με το ταϊβανέζικο περιοδικό DigiTimes, το οποίο επικαλείται πηγές της βιομηχανίας, το συγκεκριμένο μοντέλο μπήκε στην τελική φάση παραγωγής στο εργοστάσιο της εταιρείας στην πόλη Τσεντσόου της Κίνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Apple θα παρουσιάσει σύντομα μια νέα σειρά LCD iPhone, η οποία θα φέρει το όνομα SE2 ή iPhone 9. Το smartphone θα μοιάζει με το iPhone 8, θα έχει οθόνη LCD 4,7 ιντσών και home button – κάτι που η εταιρεία είχε καταργήσει στα τελευταία μοντέλα της. Ωστόσο το νέο iPhone θα φορά τον ταχύτερο επεξεργαστή A13 και θα έχει αυξημένη μνήμη RAM στα 3GB ενώ ο χώρος αποθήκευσης θα είναι στα 64 GB. Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, η τιμολόγησή του θα ξεκινά στις ΗΠΑ από τα 399 δολάρια.

Αναμένεται εντός του α’ εξαμήνου του 2020

Τον περασμένο μήνα, ο έγκυρος αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι ο κολοσσός του Κουπερτίνο εξακολουθεί να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το οικονομικότερο μοντέλο iPhone κατά το α’ εξάμηνο του 2020, ενώ άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει τη συσκευή μέχρι το τέλος Μαρτίου. Βέβαια τα σχέδια της εταιρείας θα μπορούσαν να αλλάξουν λόγω της αβεβαιότητας αλλά και των καθυστερήσεων στην παραγωγή που έχει επιφέρει η επιδημία του κοροναϊού.

Επιπλέον, με τα μεγάλα συνέδρια τεχνολογίας όπως το Google I / O και το Facebook F8 να έχουν ακυρωθεί λόγω φόβων για την δημόσια υγεία, μια εκδήλωση για την παρουσίαση ενός νέου κινητού μέσα στο Μάρτιο ακούγεται ολοένα και πιο απίθανη. Ωστόσο η εταιρεία θα μπορούσε να ανακοινώσει τα νέα προϊόντα μέσω του επίσημου ιστότοπού της και να πραγματοποιήσει κλειστές εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη και Κουπερτίνο για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Ακόμη και αν λανσαριστεί το φθηνότερο iPhone το Μάρτιο όμως, η διάθεσή του θα είναι σίγουρα περιορισμένη έως ότου η Foxconn και άλλοι προμηθευτές της Apple επιστρέψουν στην κανονική τους λειτουργία. Η επιτάχυνση των ρυθμών παραγωγής άλλωστε δεν αναμένεται πριν από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, και αυτό αν η εξάπλωση του ιού περιοριστεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider