Σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το Call of Duty: Modern Warfare

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το Call of Duty: Modern Warfare
Η σειρά Call of Duty κάθε χρόνο κυκλοφορεί ένα τίτλο που «σπάει τα ταμεία».

Πωλήσεις άνω των 600 εκατ. δολαρίων έκανε τις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίες του το «Call of Duty: Modern Warfare», συνεχίζοντας την μεγάλη επιτυχία της σειρά που έχει κυριαρχήσει στις πωλήσεις την τελευταία δεκαετία.

Η Activision Blizzard ανακοίνωσε πως το «Modern Warfare» πούλησε το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι Call of Duty.

Η σειρά Call of Duty κάθε χρόνο κυκλοφορεί ένα τίτλο που «σπάει τα ταμεία», γεγονός που την έχει κάνει μια από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών. Η Activision Blizzard φέτος κυκλοφόρησε δύο τίτλους: Το Modern Warfare και το Call of Duty Mobile, το οποίο είχε πάνω από 100 εκατ. λήψεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Το σημαντικό του νέου τίτλου είναι ότι για πρώτη φορά το Call of Duty: Modern Warfare ενώνει τους εκατομμύρια παίχτες σε PC, PlayStation 4 και Xbox One επιτρέποντας τους να παίζουν μαζί ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την εταιρεία NPD σχεδόν όλες τις χρονιές από το 2010-2017 κάποιο παιχνίδι Call of Duty βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στις ΗΠΑ. Εξαίρεση αποτέλεσε το 2013 όπου στην κορυφή βρέθηκε το Grand Theft Auto V, ενώ το 2018 την πρώτη θέση κατέκτησε το Red Dead Redemption.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider