Προσφορές και ασκήσεις για το σπίτι από τα γυμναστήρια εν μέσω κορονοϊού

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφορές και ασκήσεις για το σπίτι από τα γυμναστήρια εν μέσω κορονοϊού
Τα γυμναστήρια κάνουν προσφόρες που θα ισχύσουν μετά την επαναλειτουργία τους ενώ παρέχουν και υπηρέσιες εκγύμνασης μέσω διαδικτύου.

Μπορεί τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά το τελευταίο δεκαπενθήμερο λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό, οι μεγάλες αλυσίδες ωστόσο, μέσα από τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να βρίσκονται σε επαφή με τους πελάτες τους, παρέχοντας τους υπηρεσίες διαδικτυακά.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι αλυσίδες γυμναστηρίων έχουν προσφορές που «τρέχουν» ακόμη και αυτή την περίοδο που είναι κλειστά οι οποίες βέβαια, όπως ενημερώνουν, θα τεθούν σε ισχύ όταν επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 1.800 επιχειρήσεις οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες σωματικής άσκησης, λειτουργούν συνολικά σε όλη την επικράτεια σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων. Παράλληλα ο ετήσιος οικονομικός κύκλος εργασιών της αγοράς των γυμναστηρίων, υπολογίζεται κοντά στα 300 εκατ. ευρώ.

Όπως είχε επισημάνει στο insider.gr o Δώρος Κλεοβούλου, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, την περίοδο από Μάρτιο έως Ιούνιο στα γυμναστήρια όλης της χώρας καταγράφεται συνήθως αύξηση που φτάνει το 30%.

Προετοιμάζονται για το καλοκαίρι

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με την εξάπλωση της πανδημίας η συγκεκριμένη περίοδος φέτος θα είναι «νεκρή» για τα γυμναστήρια, επομένως προετοιμάζονται πλέον για την περίοδο που θα λειτουργήσουν ξανά.

Ενδεικτικά, τα γυμναστήρια Υava με προσφέρουν πεντάμηνη συνδρομή 45 ευρώ, χωρίς κόστος εγγραφής, η οποία θα ξεκινήσει μόλις επαναλειτουργήσουν. Παράλληλα μέσω της σελίδας τους στο facebook, παρέχουν διατροφικές συμβουλές για καλύτερη υγεία καθώς και βίντεο με ασκήσεις για το σπίτι.

H προσφορά των γυμναστηρίων Planet είναι 49 ευρώ για το υπόλοιπο του έτους, για όσους πραγματοποιήσουν αυτό το διάστημα τις εγγραφές τους. Στη σελίδα τους στο facebook διαθέτουν βίντεο για όσους θέλουν να γυμναστούν στο σπίτι, προτρέποντας τους μάλιστα να χρησιμοποιήσουν τον... οικιακό τους εξοπλισμό αντί για όργανα γυμναστικής.

Και στην σελίδα των γυμναστηρίων Alter Life εξειδικευμένοι trainers προτείνουν καθημερινά ασκήσεις που μπορούν όσοι επιθυμούν να κάνουν μόνοι τους στο σπίτι.

γυμναστήρια Curves, έχουν δημιουργήσει μία πλατφόρμα όπου τα μέλη τους μπαίνουν με προσωπικούς κωδικούς και έχουν πρόσβαση σε βίντεο για εκγύμναση στο σπίτι.

Τέλος σχεδόν όλα τα γυμναστήρια ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι οι συνδρομές που ήδη «τρέχουν» θα παραταθούν για το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστά.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider