Creta Farms: Στις 27 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση για το «πράσινο φως» στη συμφωνία εξυγίανσης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Creta Farms: Στις 27 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση για το «πράσινο φως» στη συμφωνία εξυγίανσης
Η συμφωνία μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και της Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου, για την πολύπαθη αλλαντοβιομηχανία «κλείδωσε» αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» στη συμφωνία εξυγίανσης.

Η συμφωνία μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και της Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου για την πολύπαθη αλλαντοβιομηχανία «κλείδωσε» αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Οι δύο πλευρές έπειτα από πολύωρη συνάντηση προχώρησαν στην υπογραφή της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η Ιmpala έχει επικρατήσει του fund Lime Capital που επίσης είχε καταθέσει δεσμευτική προσφορά στο πλαίσιο διαγωνισμού που διενήργησε η EY για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή που θα αναλάβει την τύχη της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Η ανακοίνωση για την έκτακτη Γενική Συνέλευση

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους Μετόχους της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας την 27η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μεσημβρινή στο οίκημα των γραφείων της έδρας της Εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρεθύμνου –Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), Δήμου Ρεθύμνης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1: Έγκριση συμφωνίας εξυγίανσης βάσει του άρθρου 99 επ. ΠτΚ. Έγκριση των ειδικότερων όρων και συμφωνιών της Συμφωνίας Εξυγίανσης.

ΘΕΜΑ 2: Διάφορες ανακοινώσεις και θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider