Moody’s: Αναβάθμισε καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Moody’s: Αναβάθμισε καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σε αναβάθμιση της αξιολόγησης καλυμμένων ομολόγων των ελληνικών τραπεζών, στο Β3, προχώρησε σήμερα Τρίτη ο αμερικανικός οίκος Moody's.

Πρόκειται για καλυμμένα με στεγαστικά δάνεια ομόλογα των ελληνικών τραπεζών, η αναβάθμιση των οποίων έρχεται σε συνέχεια της αναβάθμισης της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών τραπεζών.

Ειδικότερα, η Moody's προχώρησε στην αναβάθμιση πέντε ελληνικών προγραμμάτων ομολόγων καλυμμένων με στεγαστικά δάνεια:

-Αναβάθμισε σε B3 από Caa2 τα καλυμμένα με στεγαστικά δάνεια ομόλογα που έχει εκδώσει η Alpha Bank.

-Αναβάθμισε σε B3 από Caa2 τα καλυμμένα με στεγαστικά δάνεια ομόλογα που έχει εκδώσει η Eurobank με το πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμα καλυμμένων ομολόγων της.

-Αναβάθμισε σε B3 από Caa2 τα καλυμμένα με στεγαστικά δάνεια ομολόγων της Εθνικής Τράπεζας με το παγκόσμιο πρόγραμμα καλυμμένων ομολόγων της και το δεύτερο πρόγραμμα καλυμμένων ομολόγων της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ιδιωτικό χρέος: Πρεμιέρα στις 20 Μαΐου για το Μητρώο Παρακολούθησης οφειλών

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά - Ποιες χώρες απολαμβάνουν baby boom

Ποιος είναι ο αμερικανικός όμιλος που «βάζει πόδι» στην ελληνική αγορά πολυετούς κατοικίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider