Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικό Μετρό» ο Χρήστος Φαφούτης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικό Μετρό» ο Χρήστος Φαφούτης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο κ. Φαφούτης διαθέτει μακρά εμπειρία στον τομέα των Σταθερών Συγκοινωνιών, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Αμαξοστασίου στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Μετά από απόφαση της συνεδρίασης της Επιτροπής δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης της Βουλής, καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία «Ελληνικό Μετρό Α.Ε.» αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Φαφούτης, ο οποίος προτάθηκε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Δήμα, κατόπιν της προβλεπόμενης διαδικασίας ΑΣΕΠ.

Ο κ. Φαφούτης διαθέτει μακρά εμπειρία στον τομέα των Σταθερών Συγκοινωνιών, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Αμαξοστασίου στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και Τμηματάρχης Επιδομής στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό και στο Τραμ. Είναι μέλος του ΤΕΕ και του ΟΕΕ.

Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων (MSc) και στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα (MBA).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τράπεζες: Κέρδη άνω των 2,5 δισ. ευρώ στο εξάμηνο με το βλέμμα σε υψηλότερα

Καύσιμα: Ξεκινά από σήμερα η νέα επιδότηση στο ντίζελ - Πώς επηρεάζει τουρισμό, μεταφορές και νησιά

«Ανακαινίζω»: Πόσες βεβαιώσεις επιλεξιμότητας υποβλήθηκαν για επιδότηση έως 36.000 ευρώ - Ανοικτή έως 31/8 η πλατφόρμα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider