Ο Κ. Γεράρδος νέος πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ - Στο ΔΣ Βρεττός και Βασιλάκος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Κ. Γεράρδος νέος πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ - Στο ΔΣ Βρεττός και Βασιλάκος
Το νέο του διοικητικό συμβούλιο συγκρότησε στις 2 Ιουλίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του.

Το νέο του διοικητικό συμβούλιο συγκρότησε στις 2 Ιουλίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του. Η νέα σύνθεση ξεκινά την τριετή του θητεία, η οποία θα διαρκέσει έως τον Ιούλιο του 2027.

Νέος πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ εξελέγη ο Κώστας Γεράρδος (Πλαίσιο), αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βρετός (Public), γενικός γραμματέας ο Γιάννης Βασιλάκος (Κωτσόβολος) και ταμίας ο Δημήτρης Κωλέττας (Attrattivo). Το νέο ΔΣ συμπληρώνεται με τους Βασίλη Φουρλή (ΙΚΕΑ), τον Αντώνη Μακρή ('Αννα Μαρία Μαζαράκη), τον Ηλία Μάλαμα (ITX Ελλάς - Zara), τον Νίκο Μουστάκα (Μουστάκας) και τον Γιώργο Παπαντώνη (S/M Αστέρας) ως μέλη του ΔΣ.

Παράλληλα, εξελέγησαν αναπληρωματικά μέλη οι Νικόλαος-Παναγιώτης Κωνσταντίνου (Athens Metro Mall), Παναγιώτης Συκαράς (Συκαράς Π.Ι & ΣΙΑ) & Γιώργος Μπιθαράς (B&F Group), ενώ ο Αντώνης Ζαΐρης παραμένει στη θέση του γενικού διευθυντή και αναπληρωτή αντιπροέδρου.

Το νέο διοικητικό σχήμα παρουσίασε μια φιλόδοξη πρόταση ενίσχυσης και ανάπτυξης του Συνδέσμου, με θεματικά συνέδρια σε κρίσιμους τομείς της λιανικής, με γεύματα εργασίας με στελέχη της κυβέρνησης και της επιχειρηματικής κοινότητας, όπως και με προβολή του κλάδου στην ευρύτερη οικονομία.

Σημειώνεται ότι ο κλάδος της λιανικής πώλησης είναι εξαιρετικά δυνατός, με συλλογικές πωλήσεις άνω των 70 δισ. ευρώ, αποτελούμενος από περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκλαβενίτης: Διευρύνει την παρουσία του στη Ρόδο μέσω της «Φλεβάρης»

AS Company: Στην τελική ευθεία το deal στα βρεφικά – Έρχονται νέες εξαγορές

gazzetta
gazzetta reader insider insider