Η Pepco εγκαινίασε το 30ό κατάστημά της στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Pepco εγκαινίασε το 30ό κατάστημά της στην Ελλάδα
Η Pepco, η γνωστή διεθνής εταιρεία λιανικής πώλησης, ανακοινώνει με ενθουσιασμό ένα σημαντικό ορόσημο στην Ελλάδα – τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός της!

Η Pepco, η γνωστή διεθνής εταιρεία λιανικής πώλησης, ανακοινώνει με ενθουσιασμό ένα σημαντικό ορόσημο στην Ελλάδα – τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός της! Αυτή η επέκταση υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της Pepco να παρέχει κομψή και προσιτή ένδυση για όλη την οικογένεια, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίος προορισμός λιανικής στην χώρα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν με κατάστημα της Καλαμάτας, δίνοντας μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους λάτρεις της μόδας.

Διεύρυνση των Οριζόντων στην Ελλάδα

Η στρατηγική επέκταση της Pepco σηματοδοτεί τη βαθιά εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά. Η επωνυμία στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της λιανικής, προσφέροντας μόδα και οικιακά είδη με γνώμονα την αξία, κάνοντας τις κομψές επιλογές προσιτές σε όλους. Αυτή η συναρπαστική εξέλιξη επιτρέπει στην Pepco να απευθύνεται σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό, καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό για αγοραστές που θέλουν να αγοράσουν τον προϋπολογισμό τους που αναζητούν μοντέρνα ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι.

Γιορτάζοντας τα 30 καταστήματα στην Ελλάδα

Η γιορτή ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου 2024, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Καλαμάτας και θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια σε επιπλέον σημεία σε όλη την Ελλάδα. Η Pepco υπόσχεται ένα κύμα ενθουσιασμού και προσμονής τόσο για τους λάτρεις του ρουχισμού όσο και για τους καταναλωτές που γνωρίζουν την αξία.

Αποκλειστικές προσφορές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες

Για να σηματοδοτήσει αυτή τη σημαντική περίσταση, η Pepco προσφέρει στους πελάτες αποκλειστικές προσφορές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Στο κατάστημα της Καλαμάτας, οι αγοραστές συμμετείχαν σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι κουίζ με επίκεντρο το εμπορικό σήμα της Pepco, για να κερδίσουν κουπόνια των 10 ευρώ. Επιπλέον, οι πρώτοι 30 πελάτες έλαβαν κουπόνια 5 ευρώ ως ειδικό δώρο. Στο εσωτερικό του καταστήματος υπήρχαν 100 πολύχρωμα μπαλόνια για να ενισχύουν την εορταστική ατμόσφαιρα.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάσαμε τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός μας στην Ελλάδα», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βλάσσης, Manager στην Pepco Greece. «Αυτή η επέκταση αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικά είδη μόδας και οικιακής χρήσης σε προσιτές τιμές σε ακόμη περισσότερες ελληνικές οικογένειες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες στα νέα μας καταστήματα και να τους προσφέρουμε μια διασκεδαστική και ποιοτική εμπειρία αγορών».
Λάβετε μέρος στη γιορτή
Η Pepco προσκαλεί τους πελάτες να συμμετάσχουν στους εορτασμούς, φέρνοντας παράλληλα ένα κύμα μόδας και ασυναγώνιστων τιμών σε κοινότητες σε όλη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Pepco για να ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας και να συμμετέχετε στους εορτασμούς!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέο κατάστημα Pepco σε ακίνητο της Premia στην Παιανία

Δυναμική επέκταση δικτύου για τη Sinsay στην ελληνική αγορά - Πότε ανοίγουν τα νέα καταστήματα

gazzetta
gazzetta reader insider insider