Quest Συμμετοχών: Καμία δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στην ACS

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Quest Συμμετοχών: Καμία δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στην ACS
Το γεγονός πως δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της η Quest Συμμετοχών.

Το γεγονός πως δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της η Quest Συμμετοχών, με την εισηγμένη ωστόσο να παραδέχεται την ύπαρξη ενδιαφέροντος από διεθνείς επενδυτές για την ACS.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, «η ACS κατέχει τα τελευταία πολλά χρόνια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών και υλοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων και συνεχούς ανάπτυξης. Η μητρική Εταιρεία ("Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία") έχει γίνει πρόσφατα (όπως και στο παρελθόν) αποδέκτης ενδιαφέροντος και προτάσεων, σχετικά με την ACS από διεθνείς δυνητικούς επενδυτές. Η Εταιρεία εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή επενδυτική πρόταση, με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων της, καθώς και των εργαζομένων στις εταιρείες του Ομίλου Quest.

Εν προκειμένω, η Εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή νέου επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS.

Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε οριστική συμφωνία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Entersoft: Καμία συμφωνία για τη μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας

Στη Σωληνουργεία Κορίνθου το υποθαλάσσιο έργο Utsira High της AkerBP στη Βόρεια Θάλασσα

gazzetta
gazzetta reader insider insider