Cosmote: Αποκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής στη Βόρεια Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Cosmote: Αποκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής στη Βόρεια Ελλάδα
Η COSMOTE ενημερώνει ότι έχουν αποκατασταθεί οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

Αποκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο, όπως ενημερώνει η Cosmote.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cosmote τα προβλήματα είχαν δημιουργηθεί λόγω του ότι κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει ότι έχουν αποκατασταθεί οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

Η Cosmote προσθέτει ότι από την πρώτη στιγμή, οι τεχνικοί της εταιρείας βρέθηκαν και στα δύο σημεία όπου κόπηκαν τα κεντρικά καλώδια κορμού, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάστασή των βλαβών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider