ΕΛΙΝΟΙΛ για Γλυφάδα: Συντετριμμένοι από την απώλεια των Μ. Καρνέση - Αντ. Βλασσάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΛΙΝΟΙΛ για Γλυφάδα: Συντετριμμένοι από την απώλεια των Μ. Καρνέση - Αντ. Βλασσάκη
Συντετριμμένη δηλώνει η διοίκηση της ΕΛΙΝΟΪΛ για τον τραγικό χαμό της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη, στην ένοπλη επίθεση στη Γλυφάδα τη Δευτέρα

Συντετριμμένη δηλώνει η διοίκηση της ΕΛΙΝΟΪΛ για τον τραγικό χαμό της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη, στην ένοπλη επίθεση στη Γλυφάδα τη Δευτέρα. «Στο άκουσμα του τραγικού και αποτρόπαιου χαμού της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη, μετόχων της εταιρείας μας, είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι. Στη μνήμη τους, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΙΝΟΙΛ, αποφάσισε αντί στεφάνων, να δωρίσει το ποσό των 20.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού», επισημαίνει η διοίκηση της εταιρείας.

Δήλωση Σπύρου Καρνέση για την αιματηρή επίθεση

Παράλληλα, την ανείπωτη θλίψη του για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στη Γλυφάδα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, εξέφρασε χτες και ο Σπύρος Καρνέσης. «Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη. Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση. Καπτα - Σπύρος Καρνέσης» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καρνέσης είναι βασικός μέτοχος του εισηγμένου στο ΧΑ ενεργειακού ομίλου ΕΛΙΝΟΙΛ που μεταξύ άλλων ελέγχει και τα πρατήρια καυσίμων ελίν, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και ο βασικός μέτοχος της χρηματιστηριακής Πήγασος, μέχρι το λουκέτο και την εξαγορά του χαρτοφυλακίου της από την Δεπόλας Χρηματιστηριακή.

Γλυφάδα: Μυστήριο με τα όπλα του δράστη - Φωτογραφία της καραμπίνας από το μακελειό

Ερωτηματικά προκύπτουν αναφορικά με τα όπλα που χρησιμοποίησε ο δράστης της επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου έπεσαν νεκρά τρία άτομα, ενώ ο ίδιος αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο δράστης είχε στην κατοχή του μία επαναληπτική καραμπίνα και ένα περίστροφο. Και τα δύο ήταν αρκετά παλιά, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για κειμήλια.

Ειδικότερα για την καραμπίνα, οι αστυνομικοί αναφέρουν πως είναι πολύ παλιά και είναι απορίας άξιον το πώς ήταν ακόμα λειτουργική. ία φωτογραφία - ντοκουμέντο που απεικονίζει την καραμπίνα την οποία χρησιμοποίησε ο 76χρονος όταν εισέβαλε στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα σκοτώνοντας τρία άτομα, πριν αυτοκτονήσει, φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ο άνδρας είχε έρθει στην Αττική από το σπίτι της οικογένειας στους Πεταλιούς και είναι άγνωστο το πού παρέμεινε μέχρι τη χθεσινή (12/2), επίθεση. Μετά την εισβολή του στην εταιρεία, είχε έναν έντονο καυγά με μία εκ των ιδιοκτητριών της και στη συνέχεια τη σκότωσε στο γραφείο της στον πρώτο όροφο.

Στη συνέχεια, κατέβηκε στον ημιώροφο όπου βρισκόταν ο γαμπρός της γυναίκας και στέλεχος της ναυτιλιακής, σκοτώνοντας και εκείνον. Τελευταίο του θύμα ήταν ο καπετάνιος, ο οποίος επιχείρησε να τον αφοπλίσει, αλλά ο δράστης τον πυροβόλησε πισώπλατα. Στη συνέχεια, ο 76χρονος κατέβηκε στο υπόγειο του κτιρίου και έδωσε τέλος στη ζωή του, ενώ δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το χρονικό του φονικού στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα – Πώς έγινε το μακελειό με τους 4 νεκρούς

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Τα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης στη ναυτιλιακή

gazzetta
gazzetta reader insider insider