Verizon: Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - Ράλι 5,5% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Verizon: Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - Ράλι 5,5% για τη μετοχή
H αμερικανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας επωφελήθηκε σημαντικά από την αύξηση των συνδρομητών αλλά και από τις αυξήσεις των τελικών τιμών προς τους καταναλωτές.

Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Verizon στο δ' τρίμηνο του 2023, καθώς η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών επωφελήθηκε σημαντικά από την αύξηση των συνδρομητών αλλά και από τις αυξήσεις των τελικών τιμών προς τους καταναλωτές.

Πιο αναλυτικά, η Verizon ανέφερε έσοδα 35,1 δισ. δολαρίων για το τρίμηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου, ενώ οι αναλυτές σε έρευνα της LSEG (πρώην Refinitiv) ανέμεναν έσοδα ύψους 34,64 δισ. δολαρίων.

Η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ανέφερε ακόμα προσαρμοσμένα κέρδη 1,08 δολαρίων/μετοχή, οριακά πάνω από τις εκτιμήσεις της αγοράς για κέρδη 1,07 δολαρίων/μετοχή.

Οι συνδρομητές στην τηλεφωνία της Verizon αυξήθηκαν κατά 449.000 στο δ' τρίμηνο, έναντι πρόβλεψης για αύξηση κατά 223.800συνδρομητές. Πρόκειται για την πρώτη αύξηση των συνδρομητών σε τριμηνιαία κλίμακα μετά από τρία διαδοχικά τρίμηνα μείωσης.

Για το 2024, η Verizon αναμένει προσαρμοσμένα κέρδη μεταξύ 4,50 και 4,70 δολαρίων/μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μία πρόβλεψη στα 4,59 δολάρια/μετοχή.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Verizon ενισχύεται κατά περίπου 5,5% στις συναλλαγές της Τρίτης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Procter & Gamble: Ράλι 5% μετά την ανακοίνωση στοιχείων για το δεύτερο τρίμηνο

Johnson & Johnson: Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο δ' τρίμηνο

Ericsson: Ραγδαία πτώση στις πωλήσεις 4ου τριμήνου - Συνεχίζονται οι προκλήσεις για τα δίκτυα κινητής

gazzetta
gazzetta reader insider insider