BlackRock: Μέσα στο 2024 θα απολύσει 600 υπαλλήλους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
BlackRock: Μέσα στο 2024 θα απολύσει 600 υπαλλήλους
Σε ανακατανομή των πόρων προχωρά η BlackRock, αν και θα απολύσει 600 υπάλληλους, το 2024 θα κλείσει με περισσότερους υπαλλήλους

Η BlackRock, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, θα απολύσει περίπου 600 υπαλλήλους, καθώς επιδιώκει να αναδιατάξει τους πόρους της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές αλλαγές που σημειώνονται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

«Βλέπουμε τον κλάδο μας να αλλάζει ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή από την ίδρυση της BlackRock», έγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος Larry Fink και ο πρόεδρος Rob Kapito σε εσωτερικό memo, το οποίο επικαλέστηκε το CNN. «Προετοιμαζόμαστε για το 2024 και αυτό το πολύ συναρπαστικό, όμως το τοπίο είναι διαφορετικό, όλα τα τμήματα στην εταιρεία έχουν αναπτύξει σχέδια για την ανακατανομή των πόρων».

Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη αναφέρει ότι, ακόμη και με αυτές τις περικοπές των θέσεων εργασίας, το 2024 θα κλείσει με περισσότερους υπαλλήλους. «Αναμένουμε να έχουμε περισσότερο εργατικό δυναμικό, καθώς συνεχίζουμε να προσθέτουμε ανθρώπους και να δημιουργούμε δυνατότητες για να υποστηρίξουμε βασικούς τομείς ανάπτυξης», αναφέρεται στο memo.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κέρδη 2% για το πετρέλαιο μετά τη «βουτιά» της Δευτέρας

Βιλερουά: Τα επιτόκια θα μειωθούν μόνο εάν σταθεροποιηθεί ο πληθωρισμός στο 2%

Σεντένο (ΕΚΤ): Νωρίτερα από τον Μάιο η πρώτη μείωση επιτοκίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider