Βαρβαρέσος: Παραιτήθηκε ο Αργύριος Σαρρίδης από Διευθύνων Σύμβουλος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βαρβαρέσος: Παραιτήθηκε ο Αργύριος Σαρρίδης από Διευθύνων Σύμβουλος
Την παραίτηση του Αργυρίου Σαρρίδη από εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Βαρβαρέσος και την οικειοθελή αποχώρησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Την παραίτηση του Αργυρίου Σαρρίδη από εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Βαρβαρέσος και την οικειοθελή αποχώρησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η “ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία” ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και 4706/2020 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης όπως ισχύουν, καθώς και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών την παραίτηση του κ. Αργύριου Σαρρίδη από εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και την οικειοθελή παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η εταιρία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αναπλήρωση των θέσεων, την οποία και θα γνωστοποιήσει με νεότερη ανακοίνωση προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Grid Telecom: «Εταιρεία της χρονιάς 2023» στο 25ο Συνέδριο Infocom World

Titan: Κορυφαία επιλογή για τη Eurobank Equities και νέα υψηλή τιμή στόχος

H Enel Green Power Hellas στηρίζει 15 ιδρύματα και κοινότητες ανά την Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider