ChatGPT: Η OpenAI λανσάρει νέα έκδοση «χωρίς όρια χρήσης» αποκλειστικά για μεγάλες επιχειρήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ChatGPT: Η OpenAI λανσάρει νέα έκδοση «χωρίς όρια χρήσης» αποκλειστικά για μεγάλες επιχειρήσεις
Η OpenAI, που ανέπτυξε το γλωσσικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνη ChatGPT, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία αποκλειστική business έκδοση.

Η OpenAI, που ανέπτυξε το γλωσσικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνη ChatGPT, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία αποκλειστική business έκδοση.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η πρωτοπόρος εταιρεία αναφέρει πως το ChatGPT Enterprise, που προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, απόρρητο και πρόσβαση υψηλότερης ταχύτητας στο GPT-4 χωρίς όρια χρήσης, προχωρημένες ικανότητες ανάλυσης δεδομένων, εξατομικευμένες επιλογές και πολλά περισσότερα, θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Όπως τονίζει η εταιρεία, η τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθήσει κάθε πτυχή της επαγγελματικής ζωής και θα κάνει τις ομάδες εργασίας πιο δημιουργικές και παραγωγικές. Αφού σημειώνει πως υπάρχει πρωτόγνωρη ζήτηση για το ChatGPT, η εταιρεία αναφέρει πως ανάμεσα στους πρώτους χρήστες του ChatGPT Enterprise είναι εταιρείες όπως οι Block, Canva, Carlyle, Estée Lauder, PwC, και Zapier.

Με το προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καταναλωτή ChatGPT, που λανσάρισε η OpenAI τον Νοέμβριο του 2022, η χρήση του productice artificial intelligence στα καθημερινά tasks αυξήθηκε, με την εφαρμογή να φτάνει τα 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες τον Ιανουάριο.

Φωτο: Getty Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H Google θα πουλήσει δεδομένα χαρτών σε εταιρείες που φτιάχνουν φωτοβολταϊκά

Toyota: Παρέλυσαν 12 από τα 14 εργοστάσια στην Ιαπωνία λόγω βλάβης στα συστήματα πληροφορικής

Το 31% των επενδυτών είναι ΟΚ να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμβουλό τους

gazzetta
gazzetta reader insider insider