Peloton: Μεγαλύτερες των εκτιμήσεων οι ζημιές - «Βουτιά» 25% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Peloton: Μεγαλύτερες των εκτιμήσεων οι ζημιές - «Βουτιά» 25% για τη μετοχή
H εταιρεία εξοπλισμού γυμναστικής εμφάνισε ζημιές μεγαλύτερες των εκτιμήσεων, ενώ αντίθετα ξεπέρασε τις προσδοκίες στις πωλήσεις. 

Πτώση 25% καταγράφει η μετοχή της Peloton προσυνεδριακά, καθώς η εταιρεία εξοπλισμού γυμναστικής εμφάνισε ζημιές μεγαλύτερες των εκτιμήσεων, ενώ αντίθετα ξεπέρασε τις προσδοκίες στις πωλήσεις.

Στο τέταρτο τρίμηνο χρήσης, το οποίο συμπίπτει με τους καλοκαιρινούς μήνες, η εταιρεία εμφάνισε ζημιές 241,8 εκατ. δολαρίων, ή 68 σεντς ανά μετοχή, για τους τρεις μήνες έως τις 30 Ιουνίου, από ζημιές 1,26 δισ. δολαρίων, 3,72 δολαρίων ανά μετοχή την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Παράλληλα, οι πωλήσεις μειώθηκαν στα 642,1 εκατ. δολάρια, από 678,7 δολάρια πέρυσι και έναντι 639,9 εκατ. δολ. που ανέμεναν οι αναλυτές.

Τον Μάιο, ο διευθύνων σύμβουλος Barry McCarthy προειδοποίησε ότι το τέταρτο τρίμηνο θα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα σε θέμα ανάπτυξης.

Για πρώτη φορά, η Peloton προέβλεψε μείωση των συνδρομητών.

Ολοκλήρωσε το τρίμηνο με 3,08 εκατ. συνδρομητές, αύξηση 4% σε ετήσια βάση και σύμφωνα με τις προσδοκίες της εταιρείας. Ωστόσο, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι συνδρομητές μειώθηκαν κατά 29.000. Η εταιρεία απέδωσε την πτώση σε μια «εποχιακή» επιβράδυνση στις πωλήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Foot Locker: Πτώση πωλήσεων, «κόβει» το outlook για δεύτερη φορά φέτος

UPS: Εγκρίθηκε από τους εργαζομένους η νέα πενταετής σύμβαση, σε μια ιστορική ψηφοφορία

Η Huawei χτίζει μυστικές εγκαταστάσεις ημιαγωγών, για να παρακάμψει τις αμερικανικές κυρώσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider