CVS Health: Κοντά στα 90 δισ. δολάρια τα έσοδα - Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CVS Health: Κοντά στα 90 δισ. δολάρια τα έσοδα - Πάνω από τις εκτιμήσεις τα κέρδη
Με ώθηση από τη δυναμική της μονάδας διαχείρισης παροχών φαρμακείων και τις χαμηλότερες από τις αναμενόμενες ιατρικές δαπάνες στον τομέα των ασφαλίσεων υγείας.

Αύξηση εσόδων και κέρδη που κινήθηκαν πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κατέγραψε η CVS Health για το β' τρίμηνο του με ώθηση από τη δυναμική του κλάδου των φαρμακείων και τις χαμηλότερες από τις αναμενόμενες ιατρικές δαπάνες στον τομέα των ασφαλίσεων υγείας.

Τα συνολικά έσοδα διαμορφώθηκαν σε 88,92 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 10% σε σχέση με το β' τρίμηνο του 2022. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 86,41 δισ. δολαρίων.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 2,21 δολάρια έναντι 2,53 δολαρίων το β' τρίμηνο του 2022, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη στα 2,12 δολάρια ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας διατήρησε το guidance για προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή μεταξύ των 8,5 και 8,7 δολαρίων στο σύνολο του 2023.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι κατέγραψε έξοδα προ φόρων ύψους 496 εκατ. δολαρίων που σχετίζονται με το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του γ' τριμήνου. Σε αυτό το πλαίσιο, προωθεί τις απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων της.

Μετά από τις ανακοινώσεις, η μετοχή της CVS Health κατέγραφε μικρή άνοδο πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Subaru: Θέλει να φτάσει την ηλεκτροκίνηση στο 50% των πωλήσεων έως το 2030

Ryanair & Wizz Air: «Εκτινάχθηκε» ο αριθμός επιβατών των low budget αεροπορικών εταιρειών

BAE Systems: Σε ιστορικό υψηλό οι παραγγελίες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

gazzetta
gazzetta reader insider insider