Renault: Αύξηση 13% στις συνολικές πωλήσεις οχημάτων το α' εξάμηνο, με «οδηγό» την Ευρώπη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Renault: Αύξηση 13% στις συνολικές πωλήσεις οχημάτων το α' εξάμηνο, με «οδηγό» την Ευρώπη
Παρά τις προσκλήσεις που έθεσαν η έλλειψη ημιαγωγών στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και το κλείσιμο των δραστηριοτήτων του ομίλου στη Ρωσία.

Σημαντική αύξηση στο σύνολο των πωλήσεων αυτοκινήτων διεθνώς για το α' έξάμηνο του 2023 κατέγραψε ο όμιλος της Renault, παρά τις προσκλήσεις που έθεσαν η έλλειψη ημιαγωγών στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και το κλείσιμο των δραστηριοτήτων του ομίλου στη Ρωσία.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Renault, οι πωλήσεις οχημάτων του ομίλου παγκοσμίως έφτασαν τις 1.133.667 έναντι 1.000.199 στο α' εξάμηνο του 2022, αυξημένες κατά 13%.

Στην Ευρώπη, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 24% σε ετήσια βάση.

Προ ημερών είχε ανακοινωθεί πως οι πωλήσεις των αυτοκινήτων της μάρκας Renault αυξήθηκαν κατά 11% για το πρώτο μισό του 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΦΚΑ: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη από 1η Μαρτίου

Ακίνητα: «Τρέχουν» οι τιμές, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν - Η τάση και οι ακριβές περιοχές

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι υποβάλλουν για πρώτη φορά - Τι ισχύει για τους 18άρηδες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider