Δύο νέα καταστήματα Pepco στα εμπορικά πάρκα της Trade Estates σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δύο νέα καταστήματα Pepco στα εμπορικά πάρκα της Trade Estates σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα
Στην ανακοίνωση της έναρξης δύο νέων καταστημάτων Pepco στα εμπορικά πάρκα της Trade Estates ΑΕΕΑΠ σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Στην ανακοίνωση της έναρξης δύο νέων καταστημάτων Pepco στα εμπορικά πάρκα της Trade Estates ΑΕΕΑΠ σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Πιο συγκεκριμένα, κατάστημα συνολικής έκτασης 676 τ.μ. αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Αύγουστο 2023, στο Εμπορικό Πάρκο Florida 1 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Το Florida 1 είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά πάρκα της Ελλάδας, εκτείνεται σε οικόπεδο 132.000 τ.μ. και διαθέτει εμπορικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 32.000 τ.μ. Αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς διαθέτει πληθώρα καταστημάτων για αγορές με άνετους χώρους δωρεάν στάθμευσης, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ένα ακόμα νέο κατάστημα Pepco αναμένεται να λειτουργήσει ως το τέλος Ιουλίου 2023 στο Εμπορικό Πάρκο Top Parks Iωαννίνων. Το κατάστημα, συνολικής έκτασης 507 τ.μ., βρίσκεται στο ισόγειο του Πάρκου που επεκτείνεται σε εμπορικούς χώρους 27.200 τ.μ. και θα συστεγάζει IKEA, H&M και δύο ακόμα διεθνείς εταιρείες ένδυσης που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Lamda - Ελληνικό: Περιβαλλοντικό «ΟΚ» από το ΥΠΕΝ για το «Riviera Galleria» - Τι θα γίνει στο παραλιακό Mall

ANEK: Απορρίφθηκε η πρόταση της Seajets

Mytilineos: Έκδοση ΚΟΔ 300 έως 500 εκατ. ευρώ 7ετούς διάρκειας

gazzetta
gazzetta reader insider insider