Δορυφόροι: «Ναυάγιο» στις συζητήσεις Intelsat - SES, για ένα deal 10 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δορυφόροι: «Ναυάγιο» στις συζητήσεις Intelsat - SES, για ένα deal 10 δισ. δολαρίων
photo by NASA on unsplash -satellite
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Intelsat δεν μπόρεσε να καταλήξει σε μια συμφωνία με την SES και τη μελλοντική κατεύθυνση της επιχείρησης.

Η Intelsat και η SES ολοκλήρωσαν ανεπιτυχώς τις συζητήσεις για συγχώνευση των δύο εταιρειών δορυφόρων, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα κολοσσό στην εν λόγω αγορά, ενώ η αξία μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα υπολογιζόταν σε 10 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η SES ανακοίνωσε πως οι συζητήσεις για μια ενδεχόμενη συγχώνευση σταμάτησαν. Η Intelsat δεν μπόρεσε να καταλήξει σε μια συμφωνία με την SES και τη μελλοντική κατεύθυνση της επιχείρησης.

Η συμφωνία θα βοηθούσε τις δύο εταιρείες να ενισχύσουν τη θέση τους σε μια ολοένα και ανταγωνιστικότερη αγορά. Οι δισεκατομμυριούχοι Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος εκτοξεύουν χιλιάδες δορυφόρους σε χαμηλότερες τροχιές για να βοηθήσουν στην κάλυψη του εδάφους με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

«Η Intelsat συμμετέχει σε στρατηγικές συζητήσεις με πιθανούς εταίρους σε τακτική βάση και δεν σχολιάζουμε δημοσίως το περιεχόμενο ή την έκβαση αυτών των συζητήσεων», σημείωσε σε δήλωση της η εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τελευταία ευκαιρία για σύνταξη πριν τα 62 έτη: Ποιοι προλαβαίνουν ακόμη τις ευνοϊκές διατάξεις - Τι ισχύει για Δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες

Οι 5 επαγγελματικοί κλάδοι που «χρυσώνουν» τους υπαλλήλους τους με έως 10.000 ευρώ το μήνα

Γεμίζει το «καλάθι της ΔΕΘ» - Ο πήχης των 2 δισ. ευρώ και ο στόχος για μέρισμα ανάπτυξης

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider