Lululemon: Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο δ' τρίμηνο - Ράλι 14% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lululemon: Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο δ' τρίμηνο - Ράλι 14% για τη μετοχή
Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα και τα κέρδη της Lululemon Athletica κατά το δ' τρίμηνο του 2022, με την αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών να τονίζει πως το 2023 οι υψηλές πτήσεις θα συνεχιστούν.

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα και τα κέρδη της Lululemon Athletica κατά το δ' τρίμηνο του 2022, με την αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών να τονίζει πως το 2023 οι υψηλές πτήσεις θα συνεχιστούν.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανέφερε καθαρά κέρδη 119,8 εκατ. δολαρίων ή 0,94 δολαρίων/μετοχή για το δ' τρίμηνο του 2022, ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη της ανήλθαν στα 4,4 δολάρια/μετοχή. Οι αναλυτές ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη της τάξης των 4,26 δολαρίων/μετοχή.

Παράλληλα, τα έσοδα της Lululemon για το τελευταίο τρίμηνο του 2022 διαμορφώθηκαν στα 2,77 δισ. δολάρια, ελαφρώς υψηλότερα από την πρόβλεψη για έσοδα 2,7 δισ. δολαρίων. Στο αντίστοιχο διάστημα του 2021, η Lululemon είχε αναφέρει έσοδα 2,13 δισ. δολαρίων.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως για το σύνολο του 2023 αναμένει έσοδα 9,3-9,4 δισ. δολαρίων, ξεπερνώντας κατά πολύ την πρόβλεψη των αναλυτών για συνολικό τζίρο 9,1 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με το FactSet.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Lululemon ενισχύεται άνω του 10% στην έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Micron: «Βουτιά» 60% στα έσοδα τριμήνου - Η μεγαλύτερη από το 2001

Τραπεζική κρίση στις ΗΠΑ: Προς πώληση δάνεια 60 δισ. δολαρίων από την Signature

Amazon: Ανοίγει νέο εκπαιδευτικό κέντρο για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ανατολική Κίνα

gazzetta
gazzetta reader insider insider