Λάμψα: Εξασφάλισε ομολογιακό δάνειο 75,1 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λάμψα: Εξασφάλισε ομολογιακό δάνειο 75,1 εκατ. ευρώ
Η διάρκεια ορίζεται σε 12,6 έτη και θα χρησιμοποιηθεί από  αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου ομολογιακού δανείου.

Η Λάμψα ανακοίνωσε την υπογραφή ομολογιακού δανείου ύψους 75,1 εκατ. ευρώ με τις Eurobank, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.

Η διάρκεια ορίζεται σε 12,6 έτη και θα χρησιμοποιηθεί από αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου ομολογιακού δανείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λάμψα:

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε. ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 4.1.3.6 του Κανονισμού ΧΑ, την υπογραφή Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν.3156/2003, διάρκειας δώδεκα ετών και έξι μηνών και ποσού € 75.100.470, δυνάμει της οποίας οι «EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.», «ALPHA BANK A.E.» και «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» συμφώνησαν να καλύψουν, αναλάβουν και αγοράσουν τους τίτλους ομολογιών, που η Εταιρεία θα εκδώσει και θα παραδώσει σε αυτές.

Ως συμβατικό επιτόκιο του ομολογιακού δανείου συμφωνήθηκε το άθροισμα του επιτοκίου EURIBOR εξαμήνου πλέον περιθωρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΒΙΣ: Ενδιαφέρον από ξένο όμιλο για την οικογένεια Φιλίππου - Καμία πρόταση ή προσφορά

Κλουκίνας - Λάππας: Διευκρινίσεις σχετικά με το δεσμευτικό μνημόνιο της Intracom με πέντε μετόχους

gazzetta
gazzetta reader insider insider