TUI: Η ζήτηση για πολυτελείς διακοπές πάνω από τα επίπεδα του 2019 - Tο 25% των κρατήσεων για βίλες ή σουίτες με ιδιωτική πισίνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
TUI: Η ζήτηση για πολυτελείς διακοπές πάνω από τα επίπεδα του 2019 - Tο 25% των κρατήσεων για βίλες ή σουίτες με ιδιωτική πισίνα
Οι πωλήσεις για το καλοκαίρι του 2023 κινούνται σε παρόμοια επίπεδα με αυτά του 2022, με αυξημένες κρατήσεις στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου.

Ισχυρή αύξηση στις ζήτηση των τουριστών για πολυτελείς διακοπές καταγράφει η TUI για τον φετινό χειμώνα, γεγονός που ανέβασε τις πωλήσεις του ομίλου για τον χειμώνα του 2022-2023 σε επίπεδα μεγαλύτερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2018-2019, πριν από την πανδημία του κορονοϊού που «γονάτισε» τον τουριστικό κλάδο παγκοσμίως.

«Η ζήτηση είναι ιδιαίτερα ισχυρή» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γερμανικού τουριστικού ομίλου.

Ακόμα, οι πωλήσεις για το καλοκαίρι του 2023 κινούνται σε παρόμοια επίπεδα με αυτά του 2022, με αυξημένες κρατήσεις στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου.

Ο επικεφαλής αερομεταφορών της TUI, Στέφεν Μπόενκε, ανέφερε πως «οι ταξιδιώτες επιλέγουν κρατήσεις υψηλότερης ποιότητας και μεγαλύτερης διάρκειας». Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι κρατήσεις ταξιδιών είναι για 2,5 και περισσότερες μέρες κατά μέσο όρο, ενώ σχεδόν 1 στους 4 ταξιδιώτες κλείνει διαμονή σε βίλες ή σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΤτΕ: Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις του 11μηνου σχεδόν «ισοφάρισαν» τα προ πανδημίας επίπεδα 

Ericsson: Κάτω από τις προσδοκίες τα κέρδη - Δυσοίωνες προβλέψεις για το πρώτο μισό του 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider