Άβαξ: Σε επί της αρχής συμφωνία για μεταβίβαση του συνόλου της συμμετοχής της στη Γέφυρα του Ρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άβαξ: Σε επί της αρχής συμφωνία για μεταβίβαση του συνόλου της συμμετοχής της στη Γέφυρα του Ρίου
Η Άβαξ διερεύνησε το επενδυτικό ενδιαφέρον για εκχώρηση του ποσοστού 20,53% στην ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ (και 21,55% στην ΓΕΦΥΡΑ Λειτουργία ΑΕ), έχοντας καταλήξει σε επί της αρχής συμφωνία με τους υπόλοιπους μετόχους των εν λόγω εταιρειών για την μεταβίβαση του συνόλου της συμμετοχής της.

Η Άβαξ διερεύνησε το επενδυτικό ενδιαφέρον για εκχώρηση του ποσοστού 20,53% στην ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ (και 21,55% στην ΓΕΦΥΡΑ Λειτουργία ΑΕ), όπως άλλωστε είχε αναφέρει και η στήλη Backstory, έχοντας καταλήξει σε επί της αρχής συμφωνία με τους υπόλοιπους μετόχους των εν λόγω εταιρειών για την μεταβίβαση του συνόλου της συμμετοχής της, στο πλαίσιο της απόφασης της να αποεπενδύσει ορισμένων συμμετοχών με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων συμμετοχών του σε έργα παραχώρησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επί της αρχής αυτής συμφωνία εξαρτάται από όρους, αιρέσεις και προϋποθέσεις, οι οποίες δεν την καθιστούν οριστική. Όταν και εφόσον οι όροι αυτοί συντρέξουν και οι προϋποθέσεις και αιρέσεις πληρωθούν, η Εταιρεία θα προβεί, όπως πάντα, σύμφωνα με τον νόμο και αμελλητί, στις δέουσες γνωστοποιήσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Η ανακοίνωση έπεται ερωτήματος της Eπιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με την συμμετοχή της ΑΒΑΞ ΑΕ (η «Εταιρεία») στην παραχώρηση της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ελλάκτωρ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με Άβαξ για ποσοστό στη Γέφυρα του Ρίου

ΑΒΑΞ: Η «προίκα» των Παραχωρήσεων, η αναδιάρθρωση δανεισμού και τα «πωλητήρια»

gazzetta
gazzetta reader insider insider