Κίνα: Εγκλωβισμένοι στο πάρκο της Disney οι επισκέπτες λόγω κορονοϊού- Κλειστό μέχρι νεωτέρας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κίνα: Εγκλωβισμένοι στο πάρκο της Disney οι επισκέπτες λόγω κορονοϊού- Κλειστό μέχρι νεωτέρας
Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από σήμερα το πρωί επισκέπτες στο πάρκο της Disney στη Σαγκάη. Οι αρχές ενημερώθηκαν χθες για 10 ασυμπτωματικά κρούσματα από το πάρκο.

Εγκλωβισμένοι βρίσκονται από σήμερα το πρωί επισκέπτες στο πάρκο της Disney στη Σαγκάη, καθώς οι υπεύθυνοι της τουριστικής ατραξιόν αναγκάστηκαν να «κατεβάσουν ρολά» δίχως προειδοποίηση λόγω της αυστηρής πολιτικής της Κίνας στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Reuters, όλοι οι επισκέπτες είναι αναγκασμένοι να παραμείνουν εντός του θεματικού πάρκου έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των τεστ για εντοπισμό του κορονοϊού και φυσικά το τεστ να είναι αρνητικό.

Το θεματικό πάρκο ανακοίνωσε στις 11:39 τοπική ώρα (05:39 ώρα Ελλάδας) πως θα έκλεινε αμέσως το κεντρικό εκθεσιακό χώρο, καθώς και τους περιφερειακούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων την οδό με τα μαγαζιά. Οι τοπικές αρχές δήλωσαν πως απαγορεύεται η έξοδος ή είσοδος όλων των επισκεπτών στο θεματικό πάρκο και πως όσοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ τους προτού τους δοθεί άδεια να φύγουν.

Οι αρχές ενημερώθηκαν χθες για 10 ασυμπτωματικά κρούσματα από το πάρκο που πυροδότησε την άμεση δράση για την αντιμετώπιση τους. Όποιος έχει επισκεφθεί το πάρκο από τις 27 Οκτωβρίου θα πρέπει να βγει αρνητικός σε τρία ημερήσια τεστ για τρεις ημέρες. Η Disney ανακοίνωσε πως το πάρκο συνέχιζε να λειτουργεί για όσους βρίσκονται μέσα, προσφέροντας ωστόσο περιορισμένες επιλογές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πτώχευση της κοινοπραξίας Stellantis - Guangzhou AG για παραγωγή των Jeep στην Κίνα

Κίνα: Συρρίκνωση της μεταποιητικής δραστηριότητας τον Οκτώβριο

Ινδία: Πάνω από 130 νεκροί από κατάρρευση κρεμαστής γέφυρας

gazzetta
gazzetta reader insider insider