Tesla: Κάτω από τις προβλέψεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - «Βουτιά» 4% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tesla: Κάτω από τις προβλέψεις τα έσοδα στο γ' τρίμηνο - «Βουτιά» 4% για τη μετοχή
Χειρότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Tesla κατά το γ' τρίμηνο του έτους, με την μετοχή της εταιρείας του Έλον Μασκ να υποχωρεί άνω του 6%

Χειρότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Tesla κατά το γ' τρίμηνο του έτους, με την μετοχή της εταιρείας του Έλον Μασκ να υποχωρεί άνω του 6% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Τετάρτης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Πιο αναλυτικά, τα έσοδα του αμερικανικού κολοσσού στο τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου διαμορφώθηκαν στα 21,456 δισ. δολάρια, έναντι πρόβλεψης για έσοδα ύψους 21,96 δισ. δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ανέφερε προσαρμοσμένα κέρδη 1,05 δολαρίων/μετοχή, υψηλότερα από την εκτίμηση των αναλυτών για κέρδη 0,99 δολαρίων/μετοχή. Τα καθαρά κέρδη της Tesla ανήλθαν στα 3,3 δισ. δολάρια, ενώ τα μικτά περιθώρια κέρδους διατηρήθηκαν αμετάβλητα στο 27,9%.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία είχε αναφέρει 343.000 παραδόσεις οχημάτων για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η παραγωγή για το ίδιο χρονικό διάστημα διαμορφώθηκε στα 365.000 οχήματα, με τη μετοχή της Tesla έκτοτε να έχει υποχωρήσει περισσότερο από 17%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Netflix: Συνέτριψε τις προσδοκίες των αναλυτών - Με 2,41 εκατ. νέους συνδρομητές στο γ' τρίμηνο

Procter and Gamble: Μικρή αύξηση των εσόδων, εν μέσω των ακριβότερων τιμών προς τους καταναλωτές

Nasdaq Inc: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη στο γ' τρίμηνο - Αυξημένα 6% τα έσοδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider