H&M: Χαμηλότερες των εκτιμήσεων οι πωλήσεις το τρίτο τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H&M: Χαμηλότερες των εκτιμήσεων οι πωλήσεις το τρίτο τρίμηνο
Μικρότερη των εκτιμήσεων άνοδο στις πωλήσεις κατέγραψε η εταιρεία λιανικής ενδυμάτων H&M το τρίμηνο Ιουνίου - Αυγούστου. 

Μικρότερη των εκτιμήσεων άνοδο στις πωλήσεις κατέγραψε η εταιρεία λιανικής ενδυμάτων H&M το τρίμηνο Ιουνίου - Αυγούστου.

Ειδικότερα, οι καθαρές πωλήσεις της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας πώλησης ειδών ρουχισμού παγκοσμίως, αυξήθηκαν το τρίτο τρίμηνο κατά 3% από πέρυσι στα 57,5 δισεκατομμύρια κορόνες (5,36 δισ. δολ). Ωστόσο, αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Refinitiv είχαν προβλέψει κατά μέσο όρο αύξηση 5% στις 58,6 δισεκατομμύρια κορόνες.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις μειώθηκαν κατά 4% εξαιρουμένων των συναλλαγματικών μεταβολών τους τρεις μήνες μέχρι τον Αύγουστο.

«Το τρίτο τρίμηνο ξεκίνησε αδύναμα» παραδέχεται με ανακοίνωσή της η Η&Μ, με την ίδια κατάσταση να επικρατεί σε πολλές από τις μεγάλες αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος. Οι πωλήσεις βελτιώθηκαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου «με μια καλύτερη έναρξη για τις φθινοπωρινές συλλογές από το προηγούμενο έτος» προστίθεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Premia Properties: Σημαντική αύξηση κερδοφορίας στο εξάμηνο, διεύρυνση χαρτοφυλακίου ακινήτων

Νέος CEO στη Shell μετά από σχεδόν μία δεκαετία

Callista Crafts: Οι δερμάτινες made in Greece τσάντες που έχουν ταξιδέψει ως την Αμερική

gazzetta
gazzetta reader insider insider